Home » Collectie » Witte MGB 1965

Delen |

Witte MGB

Witte MGB 1965

Deze witte MGB van het tweede type, rolde in 1965 uit de fabriek in Engeland en is ondanks z'n gevordere leeftijd, nog steeds prachtig!
Klassieke trouwauto huren zelf rijden Classic Rentals

De auto is op de aangepaste vering en moderne stereoinstallatie na. helemaal origineel Het rijden vergt enige gewenning door de naar huidige maatstaven ouderwetse versnellingsbak, maar wanneer dat eenmaal onder de knie is, rijdt ook deze MGB heerlijk. Rijden zoals in de jaren 60!

De auto verkeert in een perfecte, technische, staat en het originele interieur met noten houten omlijsting, zwart leren bekleding en het chroom van de bumpers, kofferrek en de spaakvelgen, maken het plaatje compleet! De cabriokap kan bij mooi weer uiteraard open!

Deze MGB is mede door zijn kleur (Old English White) en uiterlijk een ideale auto voor romantische doeleinden. Maar de MGB is zeker net zo geschikt voor het maken van een leuke lange rit, één van onze speciale MGB-Toers of een autovakantie!

Inbegrepen bij huur zijn een onbeperkt aantal kilometers, uitgebreide verzekering, assistentie onderweg én een unieke goed-weer-garantie: bij slechte weeromstandigheden kan het rijden met de MGB probleemloos verzet worden, zonder extra kosten!

Deze MGB huren?! Neem dan contact met ons op!

Maak alvast een ritje in de MGB!