Home » Verhuurmogelijkheden » Toeren, weekendje weg of vakantie

Delen |

Tourrit, weekendje weg of op vakantie!

Toeren, weekendje weg of op vakantie!?

Altijd al eens zelf een klassieke auto of motor willen besturen? Dan kan dat nu! Classic Rentals verhuurt prachtige MGB's, een Jaguar e-type en XJS of een Harley Davidson Road Glide voor een toerrit, weekendje weg of bijzondere autovakantie.
Ervaar de omgeving op een andere manier in een cabriolet of motor. Rij eigen routes of een van de bijzondere routes die we aanbieden. Ontdek mooie kleine weggetjes, bewonder unieke bezienswaardigheden en stop onderweg voor een gezellige lunch, of maak gebruik van één van de arrangementen naar Texel, de Belgische Ardennen of de Achterhoek!

Autovakantie

Met de MGB, Jaguar e-type of Jaguar XJS op autovakantie en lekker toeren door prachtige streken van bijvoorbeeld Belgie, Duitsland of Frankrijk, kan ook met Classic Rentals. Rijden over leuke routes en genieten van de omgeving, dat is het echte vakantiegevoel! Rij de auto vanuit Nederland naar de gewenste bestemming en geniet van een wel heel bijzondere vakantie!

Maatwerk

Een leuke en bijzondere reis maken met onze MGB, Jaguars, Harley of eigen klassieker?
Maak dan gebruik van Classic Rentals Maatwerk: we verzorgen, geheel naar wens en budget, een prachtige klassieker-reis, van Texel tot Toscane en van de Achterhoek tot de Ardeche! Alles is mogelijk!

Op de prijspagina vindt u meer informatie over de prijzen van huur van de MGB's Jaguars, of Harley Davidson.