Home » Verhuurmogelijkheden » High Tea Toer

Delen |

High Tea Toer

High Tea Toer

High Tea komt net als onze MGB's en Jaguars  oorspronkelijk uit Engeland, het is een gezellige en stevige maaltijd met allerlei zoete gerechtjes, mini-sandwiches, maar ook fruitcake en scones. Een High Tea is een feestje en het is helemaal feest als je dit kunt combineren met het rijden in een echte klassieke Engelse auto!

Daarom heeft Classic Rentals nu ook een High Tea toer met een prachtige route over de Veluwe langs stadjes als Elburg, Epe en Nunspeet en een heerlijke High Tea die voor u klaar staat in één van de mooiste vertrekken van Paleis Het Loo te Apeldoorn!  Bij binnenkomst wordt u koninklijk verwelkomt met een glas prosecco of verse jus d’orange, daarna volgt een variatie aan hartige en zoete heerlijkheden, uiteraard aangevuld met een ruime selectie aan theesoorten. En uiteraard kunt u het Paleis na afloop van de High Tea met een bezoekje vereren, voordat u uw weg vervolgt over de Veluwe.

De auto, de route en de High Tea worden door geheel ons verzorgd en uiteraard kan er met speciale dieetwensen rekening gehouden worden. *

Toeren en High Tea??! Neem dan contact met ons op.

 

* Exclusief toegang tot Paleis het Loo.