Home » Collectie » Harley Davidson FLT Touring 1979

Delen |

Harley Davidson FLT Touring 1979

De Harley Davidson FLT Touring of Road-Glide kwam in 1979 op de markt als Harley's antwoord op de grote Japanse cruisers. Deze werden beter verkocht dan de inmiddels flink verouderde Electra Glide en het bedrijf liep het gevaar de weg van de andere ooit grote Amerikaanse en Europese motermerken te volgen en in de geschiedenis te verdwijnen.

Er werd een nieuw stijf frame ontworpen en het motorblok werd opgehangen in rubbers zodat de rijder nog steeds de typische Harley Davidson ervaring had van een grote stampende V twin zonder dat deze elk half uur een stop moest maken om het flink door elkaar geschude lichaam te laten bijkomen. Met het nieuwe frame kon er uren achter elkaar doorgereden worden. De Touring wordt nog steeds gemaakt en de huidige modellen staan niet ver af van de oervader uit 1979

Onze Harley Davidson FLT heeft een flinke update gehad waardoor deze goed meekomt met het huidige verkeer, hij is comfortabel voor rijder en passagier, stuurt licht en heeft een mooie vintage uitstraling. In de koffers past redelijk wat bagage, in ieder geval voor een weekend weg en anders is er de optionele tanktas.

Harley Davidson FLT Touring huren

Harley Davidson FLT huren

Deze Harley Davidson FLT huren?! Neem dan contact met ons op!