Home » Collectie » Groene MGB 1963

Delen |

Groene MGB 1963

De groene MGB

De groene MGB is de oudste van onze MGB's. De auto is uit 1963 en zowel het interieur als het exterieur zijn nog geheel in orginele staat. Deze MGB heeft de befaamde lepeltjesdeuren, een orgineel detail welke enkel de heel vroege MGB's hebben!
Klassieke trouwauto huren zelf rijden Classic Rentals

Ondanks zijn klassieke status, is deze 63'er helemaal up-to date, voorzien van een moderne vijfversnellingsbak en gemoderniseerde vering waardoor deze MGB zeer geschikt is voor bijvoorbeeld langere ritten of één van onze speciale MGB-Toers!

Net als de witte MGB stuurt ook de groene MGB licht en soepel en is de auto erg comfortabel. Het chroom van de bumpers en de spaakvelgen, in combinatie met het klassieke groen (British Racing Green), geven deze MGB een klassieke en sportieve uitstraling, maar de auto is natuurlijk net zo geschikt voor een romantische bruiloft! En uiteraard kan ook van deze MGB de cabriokap naar beneden bij mooi weer!
Klassieke trouwauto huren zelf rijden Classic Rentals

Inbegrepen bij huur zijn een onbeperkt aantal kilometers, uitgebreide verzekering, assistentie onderweg én een unieke goed-weer-garantie: bij slechte weeromstandigheden kan het rijden met de MGB probleemloos verzet worden, zonder extra kosten!

Deze MGB huren?! Neem dan contact met ons op!